Drempelverlagers gezocht voor Publiek Aan Zet 4

Publiek Aan Zet 4 zoekt vrijwilligers om op een laagdrempelige manier de weg naar een theatergezelschap te vinden!

De gelatinesite in Hasselt doet gedurende 1 maand dienst als pop-up-labo om te werken aan (het prototype van) een mobiel concept voor onthaal en promotie van theatergezelschap Het nieuwstedelijk.

Het nieuwstedelijk is het stadsgezelschap van Genk en Hasselt. In een eerste fase van ons project (voorjaar 2017) hebben participanten van Publiek Aan Zet zich over de vraag gebogen: hoe kan Het nieuwstedelijk écht jullie stadsgezelschap worden? Het is gebleken dat het publiek onvoldoende op de hoogte is van Het nieuwstedelijk en hun rol als stadsgezelschap. Bovendien ...

... moet er gezorgd worden voor een warm onthaal - een aangename, gezellige sfeer,
... moeten er zoveel mogelijk drempels weggenomen worden zodat iedereen de weg naar zijn/haar stadsgezelschap vlot kan vinden,
... en moet bedacht worden hoe bezoekers meer uit een voorstelling kunnen halen.

We nodigen jou uit om in deze tweede fase (september-oktober 2017) deze aanbevelingen in de praktijk om te zetten. Bouw mee aan een stadsgezelschap waar iedereen zich thuis kan voelen!

Meewerken? Iedereen die zin heeft om de handen uit de mouwen te steken, is welkom! Geef snel een seintje via paz@mooss.org of via onze facebookpagina.

Eerste bijeenkomst: 9/9/17 (namiddag) - voorstelling concept: 25/10
Aantal bijeenkomsten? Dat bepalen we samen.
Locatie: volgt snel

Editie 4 van Publiek Aan Zet is een samenwerking van Het nieuwstedelijk - Mooss VZW - Cera