Freelancers muziek gezocht

We zoeken een freelancer voor het begeleiden van kunsteducatieve workshops, vormingen, en/of (coachings)projecten voor kleuters, kinderen, jongeren en hun begeleiders.

Opleiding en ervaring

  • Je hebt een opleiding gevolgd waar muziek centraal stond of gelijkwaardige ervaring.
  • Je hebt ervaring in het werken met groepen kleuters, kinderen en jongeren.
  • De muzieksessies van Mooss zijn slechts in beperkte mate gericht op de technische beheersing. De klemtoon ligt daarentegen op het prikkelen van de creativiteit en het stimuleren van ‘goesting in kunst’ bij kinderen en jongeren. Als freelancer muziek heb je zin om met jonge mensen te experimenteren en te spelen. Hierbij heb je een scherp oog voor groepsdynamische processen.

Praktisch

Je bent bereid om vormingsdagen en coachingsgesprekken bij te wonen om zo op de hoogte te zijn (en te blijven) van de Moossmethodiek.

Je bent in bezit van een rijbewijs en het schrikt je niet af om op verschillende plaatsen in Vlaanderen te werken.

Start: vanaf maart 2020

Procedure

Stuur uiterlijk 11 februari je CV en een korte motivatie naar vacature@mooss.org. We laten je voor 21 februari weten of we je uitnodigen voor een kennismakend gesprek.
Voor meer inlichtingen over deze vacature kan je per e-mail terecht op vacature@mooss.org of bellen naar 016/65 94 65.

Mooss vzw is een gelijkekansenwerkgever en moedigt iedereen die over de bovenstaande competenties en vaardigheden beschikt aan om zich kandidaat te stellen.