Heeft jouw jeugdwerking nood aan wat frisse, originele spelen?

Heeft jouw werking nood aan wat frisse, originele spelen?

Volg dan ons vormingsweekend over kunstzinnig spel!

Deze drie dagen gaan we volop spelen met kunst.

... Een groot muzikaal spel waar verschillende genres strijden om de nr. 1 hit?
... Een nieuwe versie van Dikke Bertha, maar dan met dansmoves?
... Een groot post-it-art spel in het thema computernerds?
... Tikkertje Mondriaan?

Zowel kleine broekzakspelletjes als grote, complexere spelen komen aan bod. Voor ieder wat wils dus. Je leert hoe kunst kan zorgen voor extra spelplezier, en hoe je in een spel de creativiteit van je deelnemers kan prikkelen.

Er worden een aantal kunstzinnige spelen uitgeprobeerd, en we gaan natuurlijk ook zelf aan de slag! Je gaat dus naar huis met een heel arsenaal aan knettergekke spelen voor in jouw jeugdbeweging, speelplein of vakantieorganisatie.

VOOR WIE?

Dit weekend is interessant voor iedereen die graag wil weten hoe je kunst verwerkt in een groot spel. Je kan deelnemen als je al wat ervaring hebt met in leiding staan. Je hebt minstens
- een animatorcursus gevolgd, en/of
- een week kamp/speelplein begeleid, en/of
- een aantal namiddagen in een jeugdbeweging begeleid

Ook als je al wat meer ervaring hebt met het maken van grote spelen kan dit weekend een creatieve aanvulling zijn om tot nog zottere ideeën te komen.

Het is geen vereiste om een animatorattest te hebben.

WAAR & WANNEER?

Het vormingsweekend vindt plaats in het verlengde weekend van vrijdag 1 mei 2020 om 11u tot zondag 3 mei om 14u. Die vrijdag is een feestdag en heb je dus vrij van school.

Locatie is De Zebra in Gent (Baudelohof 6, 9000 Gent).

PRIJS

Voor het inschrijvingsgeld kan je kiezen tussen het minimumbedrag van 65 euro of het streefbedrag van 80 euro. Met de minimumprijs betaal je het bedrag dat er nodig is voor accommodatie en eten. Je kan kiezen om een hoger bedrag te betalen, daarmee geef je BAZART iets meer financiële ademruimte.

Is het minimumbedrag voor jou moeilijk te betalen? Contacteer ons even, dan zoeken we samen een oplossing.

INSCHRIJVEN

Inschrijven en betalen doe je via Kwandoo, ons online platform. Om Kwandoo te gebruiken moet je eerst een account aanmaken op deze pagina. Als je ouder bent dan 18 jaar kan je zelf een account aanmaken en inschrijven, onder de 18 heb je een ouder nodig die een account aanmaakt en jou als kind toevoegt en inschrijft.

Je kan je inschrijven voor het vormingsweekend kunstzinnig spel op deze pagina.

Je ziet meteen zelf in je account of de inschrijving gelukt is. Je kan ook inschrijven en de betaling nog uitstellen door weg te klikken uit het betalingsvenster. Wij contacteren je dan nadien voor de betaling. Enkele weken voor het vormingsweekend sturen we je een mail met verdere praktische info.

Heb je vragen over de inschrijving/betaling of lukt er iets niet in Kwandoo? Met al je verdere vragen kan je terecht bij bazart@mooss.org of 016/65 94 65!