Rode Hond & Mooss

De herfstvakantie in Leuven staat opnieuw garant voor dolle pret voor jong én oud dankzij Rode Hond.
Een besmettelijk kunstenfestival voor jonge gezinnen dat dit jaar aan zijn dertiende editie toe is. Een groot kunstfeest met theater, dans, film, workshops, circus, expo, literatuur en alles er tussen in. Mooss stapt ook dit jaar opnieuw mee in dit verhaal op workshops op gezinsmaat te brengen.

Mooss & Rode Hond
XL-tekening: Alle kleine en grote kunstenaars helpen mee aan een enorme tekening. Je begint ergens met een kleine tekening, iemand anders knoopt aan met een volgend stukje en stilletjes aan groeit het kunstwerk uit naar een XL - formaat. Laat je inspireren door andere tekenkunstenaars. Je mag met verschillende tekenmaterialen experimenteren en je helemaal uitleven in vorm en kleur. Je kiest zelf wanneer en hoe lang je mee komt doen.

Mijn papa is een klimrek: Springen, vliegen, duiken, vallen, opstaan en weer doorgaan. We kunnen nu niet langer blijven staan. Deze workshop is voor grote en kleine mensen. De kleintjes klauteren over de groten, de volwassenen kruipen onder de kinderen en samen maak je piramides en andere bouwsels. Spelenderwijs verken je de mogelijkheden van je lichaam. Elke ‘kleine mens’ brengt een ‘grote mens’ mee.

De hele programmatie vind je hier.
Meer info over het kunstenfestival vind je op rodehond.be