Rode hond & Mooss

De herfstvakantie in Leuven staat opnieuw garant voor dolle pret voor jong én oud dankzij Rode Hond.

Een besmettelijk kunstenfestival voor jonge gezinnen dat dit jaar aan zijn veertiende editie toe is. Een groot kunstfeest met theater, dans, film, workshops, circus, expo, literatuur en alles er tussen in. Mooss stapt ook dit jaar opnieuw mee in dit verhaal om kunstige workshops op gezinsmaat te brengen.

Mooss & Rode Hond
Cheese & Shoot: Altijd gedroomd om een filmdiva te zijn of een vampier of...? Gebruik je fantasie, beeld het uit én ... klik het staat op foto! Experimenteer samen met je gezin rond theater en fotografie. Op 10 verschillende manieren op of onder een stoel zitten, verdwalen in een confettistorm, met 15 griezels samen op de foto, met 4 samen op de bezemsteel van de heks, ... je verbeelding de vrije loop laten is een must! Deze gekke taferelen leg je vast op camera. Je kiest zelf wanneer en hoe lang je mee komt doen.


Klinkende knikkers: Onderzoek hoe je klanken in een knikkerbaan ingebouwd krijgt. Ontdek ingenieuze systemen om toeters en bellen tot klinken te krijgen en test ze in de praktijk uit. Een uniek parcours of een waarbij het toeval beslist welke weg de knikkers nemen, jij bepaalt zelf hoe het resultaat er uit ziet en klinkt. Bouw 'en passant' mee aan deze muzikale knikkerbaan en kom het resultaat beluisteren om 16.00 uur. Voor ingenieurs van 6 tot 106 jaar.

De hele programmatie vind je hier.
Meer info over het kunstenfestival vind je op rodehond.be