THE SOUND OF STORIES

Ben je zanger(es), speel je een instrument of heb je iets met tekst? Op zoek naar leeftijdsgenoten om volop te experimenteren en muzikaal te knallen?

Onder begeleiding van een professionele muzikant werk je een hele week rond tekst en muziek. Vanuit thema’s die jou nauw aan het hart liggen, gaan we op zoek naar bestaande teksten of schrijven we er zelf. We maken nieuwe muziek geïnspireerd op deze teksten. We experimenteren met verschillende stijlen en kunstvormen waarbij tekst en muziek hand in hand gaan: van slam poetry over hip-hop tot instrumentale soundscaping of rock. Op het einde van de week tonen we onze beste creaties aan een publiek.


3 LOCATIES

Kapelle-op-den-Bos // MA 16 augustus - VR 20 augustus // 16 - 18 jaar
Grimbergen // MA 23 augustus - VR 27 augustus // 12 - 15 jaar
Zaventem // MA 23 augustus - VR 27 augustus // 14 - 18 jaar

PRAKTISCH

Schrijvers, zangers en muzikanten van alle niveaus zijn welkom. De goesting om te schrijven en muziek te maken is wel noodzakelijk.
Speel je een instrument dan mag je het zeker meenemen. Je kan je instrumenten laten staan in het cursuslokaal. Er zal een basis aan percussie en versterking aanwezig zijn. Aarzel niet om contact op te nemen als je vragen of praktische problemen hebt.Voor jongeren van 14 tot 18 jaar.

Kostprijs: € 90 voor de duur van de workshop (5 dagen)


INSCHRIJVEN

Klik hier om je in te schrijven voor Kapelle-op-den-Bos // MA 16 augustus - VR 20 augustus // 16 - 18 jaar
Klik hier om je in te schrijven voor Grimbergen // MA 23 augustus - VR 27 augustus // 12 - 15 jaar
Klik hier om je in te schrijven voor Zaventem // MA 23 augustus - VR 27 augustus // 14 - 18 jaar