Uitbraak Coronavirus

We bereiden ons voor

De recente communicatie van de Veiligheidsraad maakt duidelijk dat alle jeugdwerkactiviteiten minstens tot 18 mei geannuleerd zijn. Over de zomeractiviteiten zou er eind mei meer nieuws komen. Iedere beslissing kan - afhankelijk van de evolutie van het virus - ook weer veranderen. We blijven ons samen met het hele jeugdwerk voorbereiden op verschillende scenario’s.

Er wordt met alle jeugdwerkorganisaties samengewerkt in drie taskforces waarin ook Mooss mee aanbevelingen voor de experten en het beleid formuleert. Er wordt nagedacht over de zomer, maatschappelijk kwetsbare kinderen en jongeren en over beleid en financiën.


Zeker zal zijn dat de zomer er anders zal uitzien dan andere zomers. We zorgen ervoor dat we klaarstaan met een corona-proof aanbod zodra dat weer mag, met de nodige aanpassingen. We houden jullie via deze website blijvend op de hoogte.

Heb je vragen over een geplande activiteit, of wil je graag een corona-proof-workshop boeken? We blijven bereikbaar via mail en telefonisch op donderdagvoormiddag.

Gewijzigde bereikbaarheid

In deze periode zijn we bereikbaar via mail, en telefonisch op donderdag van 9u tot 12u30.