Freelance docenten gezocht (theater/beeld/muziek/audiovisuele)

We zoeken een freelancer voor het begeleiden van kunsteducatieve workshops, vormingen, en/of (coachings)projecten voor kleuters, kinderen en jongeren.

Opleiding en ervaring

  • Je hebt een opleiding gevolgd waar audiovisuele kunst, theater, beeldende kunsten of muziek centraal stond of gelijkwaardige ervaring.
  • Je hebt ervaring in het werken met groepen kleuters, kinderen en jongeren.
  • De kunsteducatieve workshops van Mooss zijn slechts in beperkte mate gericht op de technische beheersing. De klemtoon ligt daarentegen op het prikkelen van de creativiteit en het stimuleren van ‘goesting in kunst’ bij kinderen en jongeren. Als freelancer heb je zin om met jonge mensen te experimenteren en te spelen. Hierbij heb je een scherp oog voor groepsdynamische processen.

Praktisch

Je bent bereid om vormingsdagen en coachingsgesprekken bij te wonen om zo op de hoogte te zijn (en te blijven) van de Moossmethodiek.
Je bent in bezit van een rijbewijs en het schrikt je niet af om op verschillende plaatsen in Vlaanderen te werken

Procedure

Stuur een CV en een korte motivatie naar info@mooss.org.
Bij verdere vragen kan je per e-mail ook steeds bij ons terecht of kan je bellen naar 016/65 94 65. 

 

Image

Zij gingen je voor

De samenwerking met Mooss was er eentje dat ik niet snel zal vergeten. Ik kwam als danser/choreograaf terecht in een gekke bende van uiterst aangename creatievelingen. Bij Mooss delen ze vanuit enorme passie voor hun vak. Ik hoop deze lieve mensen snel opnieuw te mogen omarmen.

Lore BorremansArtistic Director Amok

Wat ik zo fijn vind bij Mooss is dat het vooral gaat om het creatieve proces zonder de kinderen onder druk te zetten om te presteren. Samen gaan we op ontdekking, een echt theateravontuur!

Trine Thielengastdocent

Als je geluk hebt vloeien werk en plezier soms in elkaar over…

Barbara Ericxgastdocent

De mooiste doelgroep om mee te werken zijn kinderen. Wanneer ik les geef, raak ik altijd weer geïnspireerd door hun enthousiasme, fantasie en onbevangenheid.

Marjolein Verhoevengastdocent
Marjon

Tijdens workshops probeer ik vooral mijn goesting en plezier voor kunst door te geven.

Marjon Vanheckegastdocent

Muziek geneest wonden. (...) Kunst geneest wonden. Met name de liefde heelt wonden!’ is een citaat van de Duitse schrijver Günter Grass. Ook ik geloof hier sterk in. Het is steeds leuk om te zien hoe kinderen, jongeren of volwassenen open bloeien tijdens de beeldende activiteiten van Mooss. Daar doe ik het voor.

Sarah Zollmarschgastdocent beeld