Heb jij een rijbewijs en verdien je graag wel eens een centje bij?

Mooss geeft workshops in heel Vlaanderen en Brussel. Daarom zoeken wij helden met een rijbewijs om op geregelde tijdstippen onze (gast) docenten van het juiste materiaal te voorzien.

Heb je tijd om af en toe materiaal bij ons in OPEK (Vaartkom 4, Leuven) te komen ophalen en af te leveren op de juiste locatie? Dat kan met eigen wagen, onze Mooss camionette of via cambio autodelen. Je krijgt er dankbare docenten én een vrijwilligersvergoeding per dag voor in de plaats.

Mail naar info@bamm.be voor meer info of je meteen kandidaat te stellen.

 

Image

Zij gingen je voor

De samenwerking met Mooss was er eentje dat ik niet snel zal vergeten. Ik kwam als danser/choreograaf terecht in een gekke bende van uiterst aangename creatievelingen. Bij Mooss delen ze vanuit enorme passie voor hun vak. Ik hoop deze lieve mensen snel opnieuw te mogen omarmen.

Lore BorremansArtistic Director Amok

Wat ik zo fijn vind bij Mooss is dat het vooral gaat om het creatieve proces zonder de kinderen onder druk te zetten om te presteren. Samen gaan we op ontdekking, een echt theateravontuur!

Trine Thielengastdocent

Als je geluk hebt vloeien werk en plezier soms in elkaar over…

Barbara Ericxgastdocent

De mooiste doelgroep om mee te werken zijn kinderen. Wanneer ik les geef, raak ik altijd weer geïnspireerd door hun enthousiasme, fantasie en onbevangenheid.

Marjolein Verhoevengastdocent
Marjon

Tijdens workshops probeer ik vooral mijn goesting en plezier voor kunst door te geven.

Marjon Vanheckegastdocent

Muziek geneest wonden. (...) Kunst geneest wonden. Met name de liefde heelt wonden!’ is een citaat van de Duitse schrijver Günter Grass. Ook ik geloof hier sterk in. Het is steeds leuk om te zien hoe kinderen, jongeren of volwassenen open bloeien tijdens de beeldende activiteiten van Mooss. Daar doe ik het voor.

Sarah Zollmarschgastdocent beeld