"

(NIEUW) Cheese and Shoot

Altijd gedroomd om een filmdiva te zijn? Ga nu poseren en showen. Op 10 verschillende manieren op of onder een stoel zitten, verdwalen in een confettistorm, met 15 griezels samen op de foto, met 4 samen op de bezemsteel van de heks, een enge schaduw op de muur toveren en jezelf erin verstoppen, voor dood spelen of toebijten als vampier... Dat zijn de kunsten van het uitbeelden en theater maken. Dit allemaal probeer je op een grappige of enge manier te fotograferen.

Tijdens deze in- en uitloop mogen passanten en toeschouwers in 5 verschillende installaties foto’s nemen van zichzelf en hun gezin/vrienden. Er worden 5 ipads en materiaal ter beschikking gesteld. Cheese en shoot !!!

Dit is een in-en uitloop workshop.
Omdat niet elke situatie zich leent voor een vaste workshop met een vast publiek gedurende een vaste tijd, biedt Mooss ook formules aan waarbij je zelf kiest wanneer je mee komt doen, en hoe lang je dat wil. Tijdens Supervliegfestivals, stadsfeesten of buitenspeeldagen, kan je dus een in- en uitloopformule (met begeleider) vragen. Zo kan iedereen, ongeacht het moment ze er bij komen, dadelijk deelnemen. In sommige gevallen is er extra hulp nodig.
Deze activiteiten worden per dagdeel van 3u ingericht.

Vraag uw sessie aan

Discipline
  • Theater
  • Audiovisueel
Doelgroep
  • 6-9j
  • 9-12j
  • gezinnen
Duur
  • In- en uitloop
Benodigd materiaal

Materiaal is inbegrepen in de prijs

Prijs

€252 (inclusief materiaal en een Mooss-begeleider voor 1 dagdeel van 3 uur).