"

BEGELEIDEN BIJ KUNSTJEUGDBEWEGING BAZART

BAZART is een jeugdbeweging waar je speelt met kunst, cultuur & kilo's plezier. Iedere zaterdagnamiddag van 14u tot 17u spelen verschillende leeftijdsgroepen met, rond, in, onder en over kunst en erfgoed. We trekken naar voorstellingen, snuisteren in exposities of doen activiteiten in onze vaste uitvalsbasis in het centrum van de stad. Jaarlijks gaan we ook op weekend en in de zomer op kamp. Onze leden zijn, afhankelijk van de afdeling, tussen de 6 en 15 jaar oud. BAZART is er in: Antwerpen, Brugge, Brussel, Genk, Gent, Kortrijk, Leuven, Mechelen en Turnhout.

BAZART zou BAZART niet zijn zonder onze fantastische begeleiders, die zich wekelijks engageren om de activiteiten te bedenken en te begeleiden!

Ben je op zoek naar een uitdaging?
Zoek jij ook nog een leuke bezigheid voor je zaterdagnamiddag?
Ben jij graag bezig met kinderen en jongeren?
Speel je graag met kunst en cultuur?
Ben je minstens 16 jaar?
=> Dan heb je misschien zin om ook begeleider bij BAZART te worden.

Als je begeleider wordt bij BAZART dan:
- Maak je wekelijks ontzettend veel plezier met kinderen en kunst.
- Word je deel van een super toffe begeleidersploeg
- Doe je ervaring in het kunsteducatieve jeugdwerk op
- Krijg je praktische en inhoudelijke ondersteuning van BAZART en Mooss.

Je hebt dus geen ervaring of specifieke opleiding nodig, we zorgen ervoor dat je als begeleider genoeg ondersteuning en inspiratie krijgen. Dit gebeurt aan de hand van vormingen, workshops, een begeleidersweekend, en culturele uitstappen. Misschien interesseert de BAZART (hoofd)animatorcursus je ook wel!

Wij zijn een echte jeugdbeweging, en kunnen dus geen vrijwilligersvergoedingen aanbieden. In ruil voor je inspanningen krijg je de tijd van je leven, nieuwe beste vrienden, ervaring in het jeugdwerk, en hier en daar een spatje verf!

Wil je meeknallen met BAZART? Misschien, je twijfelt of je bent nu al overtuigd? Mail naar Bazart@mooss.org en dan bekijken we het samen. Een keer komen proberen of het iets voor jou is is zeker mogelijk

Discipline
  • BAZART - Kunstjeugdbeweging