"

DUO audiovisueel

2 korte audiovisuele workshops voor de prijs van 1!
Deze workshops duren telkens 90 minuten. Een kort, intens moment waarbij je als deelnemer kennis maakt met een kunstenaar of kunstproduct en daar een uitdagende workshop rond krijgt.


1) Spiegels spotten
Foto’s maken in spiegels en spiegelende materialen. Dat is wat je onderzoekt in deze workshop. Al sedert het begin van de fotografie is dat een uitdaging van vele fotografen zoals Vivian Maier. En nu ook van jou: hoe kom je zelf best in beeld? Of hoe kom je helemaal niet in beeld? Waar zit het licht? En wat is nu ook alweer links en rechts?”
-> van 6 tot 12 jaar

2) Bevreemdende beelden
De Britse fotograaf Tim Walker heeft heel veel foto’s gemaakt die er heel bevreemdend uit zien. Mensen of groepen mensen in een bizarre omgeving, precies sprookjes (maar dan rare). Hij gebruikt geen photoshop, maar maakt het hele beeld zelf. Dit is ook wat je in deze workshop doet. Je maakt foto’s van (groepen) mensen, maar je creëert er ook de hele setting rond.
-> van 6 tot 12 jaar

Vraag uw sessie aan

Discipline
  • Audiovisueel
Doelgroep
  • 6-9j
  • 9-12j
Duur
  • 1 dagdeel (2-3u)
Benodigd materiaal

Materiaal: €50 voor audiovisuele duo-formule

(je kan de materiaallijst hiernaast downloaden)

Soms is een dagdeel van 3u voor één workshop te lang voor wat je zoekt.

Daarom hebben we de ‘duo-formule’ bedacht: Deze workshops duren telkens 90 minuten. Een kort, intens moment waarbij je als deelnemer kennis maakt met een kunstenaar of kunstproduct en daar een uitdagende workshop rond krijgt. Per discipline is er een duo van workshops. Elke workshop duurt een anderhalf uur, maar je kan ze ook alletwee samen aanvragen. Dan kom je aan 1 dagdeel van 3u, waar je verschillende leeftijden (of telkens dezelfde leeftijd) iets kan aanbieden. Je kan ook 2 keer dezelfde korte workshop aanvragen. Of twee keer eenzelfde workshop en één andere, of ...

We hebben er voor gezorgd dat elk duo (binnen één discipline) door dezelfde docent gegeven kan worden. Zo kan je dus 2 korte workshops aanbieden aan een verschillend publiek, zonder dat er extra verplaatsingsonkosten of docentkosten zijn. De materiaalkosten zijn steeds per dagdeel, dus je betaalt voor een duo van workshops slechts 1x materiaalkosten.

Prijs

erkend jeugdwerk
1 dagdeel (= max. 3u) = €159 per dagdeel
2 dagdelen = €153 per dagdeel
meer dan 3 dagdelen = €147 per dagdeel

niet-jeugdwerk
1 dagdeel (= max. 3u) = €180 per dagdeel
2 dagdelen = €160 per dagdeel
meer dan 3 dagdelen = €147 per dagdeel

Downloads