"

DUO beeld

2 korte beeldende workshops voor de prijs van 1!

Soms is een dagdeel van 3u voor één workshop te lang voor wat je zoekt. Daarom hebben we de ‘duo-formule’ bedacht: Deze workshops duren telkens 90 minuten. Een kort, intens moment waarbij je als deelnemer kennis maakt met een kunstenaar of kunstproduct en daar een uitdagende workshop rond krijgt. Per discipline is er een duo van workshops. Elke workshop duurt een anderhalf uur, maar je kan ze ook alletwee samen aanvragen. Dan kom je aan 1 dagdeel van 3u, waar je verschillende leeftijden (of telkens dezelfde leeftijd) iets kan aanbieden. Je kan ook 2 keer dezelfde korte workshop aanvragen. Of twee keer eenzelfde workshop en één andere, of ...

We hebben er voor gezorgd dat elk duo (binnen één discipline) door dezelfde docent gegeven kan worden. Zo kan je dus 2 korte workshops aanbieden aan een verschillend publiek, zonder dat er extra verplaatsingsonkosten of docentkosten zijn. De materiaalkosten zijn steeds per dagdeel, dus je betaalt voor een duo van workshops slechts 1x materiaalkosten.


1) Gerecycleerd gezicht
Net zoals de Britse kunstenares Jane Perkins, recycleer je allerlei spulletjes die je rondom vindt. Daarmee maak je gezichten. Je kan eerst een stuk schilderen en daarna aanvullen met alles wat je vond. Ook gezichten van bekende kunstwerken (vb Mona Lisa) kan je zo proberen te reconstrueren.
-> van 4 tot 6 jaar, 6 tot 9 jaar, 9-12 jaar & gezinnen2) Muzikaal maatpak
Nick Cave is een beeldhouwer en performance artist (ook een zanger. Maar dat is een andere Nick Cave) die mode en dans combineert, vaak nog met een muzikaal aspect. Zo ontwerpt hij ‘soundsuits’: kostuums die er niet alleen goed uit zien, maar waar je ook geluiden mee maakt als je er mee beweegt. Dit doe jij ook: verschillende materialen geluid laten maken, en daarmee een kostuum maken. Eindig je met een kleurrijke optocht?
-> van 6 tot 9 jaar, 9 tot 12 jaar & 12 tot 15 jaarVraag uw sessie aan

Discipline
  • Beeld
Doelgroep
  • 4-6j
  • 6-9j
  • 9-12j
  • 12-15j
  • gezinnen
Duur
  • 1 dagdeel (2-3u)
Benodigd materiaal

Materiaal: 42€
(je kan de materiaallijst hieronder downloaden)


Prijs

erkend jeugdwerk
1 dagdeel (= max. 3u) = €153 per dagdeel
2 dagdelen = €148 per dagdeel
meer dan 3 dagdelen = €142 per dagdeel

niet-jeugdwerk
1 dagdeel (= max. 3u) = €173 per dagdeel
2 dagdelen = €153 per dagdeel
meer dan 3 dagdelen = €142 per dagdeel

Downloads