Jij zit op onze website, dus dat wil zeggen dat jij Mooss kent. Of intussen toch hebt leren kennen. Maar misschien wil je wel meer zijn dan een kennis … misschien wil je wel vriend van Mooss worden, of nog beter: een échte Makker van Mooss.
Dit is op het moment waarop je wellicht denkt: "een vriendschapsverzoek dus … hoe origineel". Neen, origineel is het inderdaad niet, oprecht des te meer. Wij zijn op zoek naar makkers die het goed met ons menen. En dus ook durven eerlijk zijn tegen ons. Die ons feedback kunnen geven, input en hulp kunnen bieden. Die mee onze missie willen uitdragen en nadenken over ons beleid. Maar die we ook graag zelf iets geven. Want een échte vriendschapsrelatie is tweerichtingsverkeer. Wij bieden try-outs, sneak previews, inspiratie, artistiek verantwoorde wensen en cadeautjes. Maar wij bieden ook vooral onze dankbaarheid. In tijden zoals deze willen we ons richten op de kracht van mensen. En die krachten bundelen.

Als je je vriendenkring wel wat wil uitbreiden, vul dan even deze vragenlijst in. Een heel korte vragenlijst, beloofd! Want als echte makker weten wij natuurlijk dat jouw tijd kostbaar is en willen wij daar allesbehalve misbruik van maken.

Vanwege je makker,

Mooss