10 dozen = 101 installaties - De vorming

vorming
10 dozen = 1001 variaties
Discipline
Beeldende kunsten
Leeftijd
18+
Duur
dagdeel (2-3u)
min. 2u max 3u
Deelnemers
Max. 15 deelnemers
Prijs

jeugdwerk

  • • 1 dd = €168 per dd
  • • 2 dd = €162 per dd
  • • +3 dd = €156 per dd

 

niet-jeugdwerk

  • • €224 per dd

 

dagdeel = dd

Op zoek naar opdrachten om op een creatieve manier met materiaal om te gaan en stapsgewijs tot interessante resultaten te komen? Materialen zijn verschillend en veelzijdig: zacht en hard, soepel en vast, eenkleurig en veelkleurig, breed en smal, rond en vierkant ... In deze vorming stapelen, sorteren, selecteren, verbinden, assembleren en combineren we al die materialen en komen zo tot 1001 variaties. Daarbij inspireren we ons op verschillende kunstenaars.

In deze vorming ontdekken we dat we met materiaal kunnen experimenteren rond vorm, kleur, licht, contrast… Het gebruikte materiaal is heel toegankelijk en makkelijk te vinden, zodat iedereen nadien zelf vlot aan het werk kan. De opdrachten kunnen we vanzelf vertalen naar andere materialen en technieken. Tot slot plaatsen we alles in een methodisch kader dat stof tot reflectie biedt.

Zij gingen je voor

De samenwerking met Mooss was er eentje dat ik niet snel zal vergeten. Ik kwam als danser/choreograaf terecht in een gekke bende van uiterst aangename creatievelingen. Bij Mooss delen ze vanuit enorme passie voor hun vak. Ik hoop deze lieve mensen snel opnieuw te mogen omarmen.

Lore BorremansArtistic Director Amok

Wat ik zo fijn vind bij Mooss is dat het vooral gaat om het creatieve proces zonder de kinderen onder druk te zetten om te presteren. Samen gaan we op ontdekking, een echt theateravontuur!

Trine Thielengastdocent

Als je geluk hebt vloeien werk en plezier soms in elkaar over…

Barbara Ericxgastdocent

De mooiste doelgroep om mee te werken zijn kinderen. Wanneer ik les geef, raak ik altijd weer geïnspireerd door hun enthousiasme, fantasie en onbevangenheid.

Marjolein Verhoevengastdocent
Marjon

Tijdens workshops probeer ik vooral mijn goesting en plezier voor kunst door te geven.

Marjon Vanheckegastdocent

Muziek geneest wonden. (...) Kunst geneest wonden. Met name de liefde heelt wonden!’ is een citaat van de Duitse schrijver Günter Grass. Ook ik geloof hier sterk in. Het is steeds leuk om te zien hoe kinderen, jongeren of volwassenen open bloeien tijdens de beeldende activiteiten van Mooss. Daar doe ik het voor.

Sarah Zollmarschgastdocent beeld