Een student

Ook voor studenten kan Mooss heel wat betekenen. Heb je een idee, een vraag of vind je je gading niet bij ons aanbod, mag je ons altijd even contacteren. Mooss werkt zeer vaak projecten op maat uit, waarbij we op zoek gaan naar het meest geschikte antwoord op jouw kunsteducatieve vraag.

 

Misschien ken je ons van Must - muzische stages voor hogescholen (lerarenopleiding, orthopedagogie, sociaal-cultureel werk,...) of wil je graag een Must in jouw opleiding. Must kan doorgaan op de school zelf, of op een locatie naar keuze. 

 

Je kan ook begeleider worden van Bazart: Bazart, onze kunstjeugdbeweging. We zijn steeds op zoek naar vrijwilligers voor het begeleiden van één van onze lokale afdelingen.

 

We hebben ook een Methodiekboek: Mooss bundelde haar methodische expertise in een leerrijk, op de praktijkgericht handboek. Dit methodiekboek is te bestellen via ons. Of wil je graag stage doen bij ons. We begeleiden jaarlijks verschillende stagiairs van diverse opleidingen. Stuur ons tijdig je motivatiebrief en CV, dan nemen we graag terug contact op!

Zij gingen je voor

De samenwerking met Mooss was er eentje dat ik niet snel zal vergeten. Ik kwam als danser/choreograaf terecht in een gekke bende van uiterst aangename creatievelingen. Bij Mooss delen ze vanuit enorme passie voor hun vak. Ik hoop deze lieve mensen snel opnieuw te mogen omarmen.

Lore BorremansArtistic Director Amok

Wat ik zo fijn vind bij Mooss is dat het vooral gaat om het creatieve proces zonder de kinderen onder druk te zetten om te presteren. Samen gaan we op ontdekking, een echt theateravontuur!

Trine Thielengastdocent

Als je geluk hebt vloeien werk en plezier soms in elkaar over…

Barbara Ericxgastdocent

De mooiste doelgroep om mee te werken zijn kinderen. Wanneer ik les geef, raak ik altijd weer geïnspireerd door hun enthousiasme, fantasie en onbevangenheid.

Marjolein Verhoevengastdocent
Marjon

Tijdens workshops probeer ik vooral mijn goesting en plezier voor kunst door te geven.

Marjon Vanheckegastdocent

Muziek geneest wonden. (...) Kunst geneest wonden. Met name de liefde heelt wonden!’ is een citaat van de Duitse schrijver Günter Grass. Ook ik geloof hier sterk in. Het is steeds leuk om te zien hoe kinderen, jongeren of volwassenen open bloeien tijdens de beeldende activiteiten van Mooss. Daar doe ik het voor.

Sarah Zollmarschgastdocent beeld