Cheese and shoot

workshop
Discipline
Audiovisuele kunsten
Theater
Leeftijd
gezinnen
Duur
in- en uitloop
min. 2u max 3u
Prijs

€252 (inclusief materiaal en een Mooss-begeleider voor 1 dagdeel van 3 uur)

Altijd gedroomd om een filmdiva te zijn? Ga nu poseren en showen. Op 10 verschillende manieren op of onder een stoel zitten, verdwalen in een confettistorm, met 15 griezels samen op de foto, met 4 samen op de bezemsteel van de heks, een enge schaduw op de muur toveren en jezelf erin verstoppen, voor dood spelen of toebijten als vampier... Dat zijn de kunsten van het uitbeelden en theater maken. Dit allemaal probeer je op een grappige of enge manier te fotograferen. 

Tijdens deze in- en uitloop mogen passanten en toeschouwers in 5 verschillende installaties foto’s nemen van zichzelf en hun gezin/vrienden. Er worden 5 ipads en materiaal ter beschikking gesteld. Cheese en shoot !!!

Zij gingen je voor

Heel wat leerlingen kennen elkaar niet in het eerste middelbaar. Daar zetten wij begin oktober op in tijdens onze geïntegreerde werkweek. We laten leerlingen dan meer out of the box- dingen leren en daarvoor schakelen we Mooss in. We vinden het fijn dat we bij Mooss uit een heel brede waaier van workshops kunnen kiezen en wat we kiezen is telkens heel goed georganiseerd. Ik wou bovendien dat ik elke dag met dezelfde energie voor de klas kon staan als de enthousiaste Mooss workshopgevers!

Stéphanie De VriendtLeerkracht Atheneum Koekelberg
Foto Geer De fauw

Wij zijn al jaren fan van de Mooss-workshops. Ik zie bij leerlingen vaak een focus op het behalen van een perfect en juist resultaat. Het mooie aan de Mooss-workshops is dat ze focussen op het proces. Niet het eindresultaat is belangrijk, maar wat het met de leerlingen doet en hoe ze hun persoonlijk gevoel erin kunnen leggen. Ik zie dat dit een boost is voor hun zelfvertrouwen.

Geert De fauwDirecteur VBS De Wegwijzer in Zulte

De samenwerking met Mooss was er eentje dat ik niet snel zal vergeten. Ik kwam als danser/choreograaf terecht in een gekke bende van uiterst aangename creatievelingen. Bij Mooss delen ze vanuit enorme passie voor hun vak. Ik hoop deze lieve mensen snel opnieuw te mogen omarmen.

Lore BorremansArtistic Director Amok

Wat ik zo fijn vind bij Mooss is dat het vooral gaat om het creatieve proces zonder de kinderen onder druk te zetten om te presteren. Samen gaan we op ontdekking, een echt theateravontuur!

Trine Thielengastdocent

Als je geluk hebt vloeien werk en plezier soms in elkaar over…

Barbara Ericxgastdocent

De mooiste doelgroep om mee te werken zijn kinderen. Wanneer ik les geef, raak ik altijd weer geïnspireerd door hun enthousiasme, fantasie en onbevangenheid.

Marjolein Verhoevengastdocent