Mobiele Muziekstudio

workshop
Een opnamestudio met micro
Discipline
Muziek
Leeftijd
6-9
9-12
12-15
15-18
gezinnen
Duur
in- en uitloop
min. 2u max 3u
Prijs

€362 (inclusief materiaal en een Mooss-begeleider voor 1 dagdeel van 3u)

Laat de soundtrack van je evenement bepalen door de bezoekers zelf. Een mobiele opnamestudio wordt opgesteld in een binnenruimte. Bezoekers kunnen ter plaatse hun favoriete stukjes muziek samplen, iets inzingen, een leuk geluid opnemen, … De begeleider leidt alles in goede banen. Al de opnames worden live ter plaatse gemixt waardoor iedereen meewerkt aan de muziek die klinkt. Geniet van de soundtrack van jouw bezoekers!

Wil je achteraf laten horen wat en wie er allemaal passeerde in de muziekstudio? Voor een afgemixt eindresultaat werken wij nog een halve dag thuis verder (zie prijs).

Zij gingen je voor

De samenwerking met Mooss was er eentje dat ik niet snel zal vergeten. Ik kwam als danser/choreograaf terecht in een gekke bende van uiterst aangename creatievelingen. Bij Mooss delen ze vanuit enorme passie voor hun vak. Ik hoop deze lieve mensen snel opnieuw te mogen omarmen.

Lore BorremansArtistic Director Amok

Wat ik zo fijn vind bij Mooss is dat het vooral gaat om het creatieve proces zonder de kinderen onder druk te zetten om te presteren. Samen gaan we op ontdekking, een echt theateravontuur!

Trine Thielengastdocent

Als je geluk hebt vloeien werk en plezier soms in elkaar over…

Barbara Ericxgastdocent

De mooiste doelgroep om mee te werken zijn kinderen. Wanneer ik les geef, raak ik altijd weer geïnspireerd door hun enthousiasme, fantasie en onbevangenheid.

Marjolein Verhoevengastdocent
Marjon

Tijdens workshops probeer ik vooral mijn goesting en plezier voor kunst door te geven.

Marjon Vanheckegastdocent

Muziek geneest wonden. (...) Kunst geneest wonden. Met name de liefde heelt wonden!’ is een citaat van de Duitse schrijver Günter Grass. Ook ik geloof hier sterk in. Het is steeds leuk om te zien hoe kinderen, jongeren of volwassenen open bloeien tijdens de beeldende activiteiten van Mooss. Daar doe ik het voor.

Sarah Zollmarschgastdocent beeld