STEAM theater en wetenschap

workshop
Discipline
Theater
Leeftijd
6-9
9-12
12-15
15-18
Duur
dagdeel (2-3u)
min. 2u max 3u
Deelnemers
Max. 15 deelnemers
Prijs

Erkend jeugdwerk

  • • 1 dd = €168 per dd
  • • 2 dd = €162 per dd
  • • +3 dd = €156 per dd

 

Niet-jeugdwerk

  • • 1 dd = €192 per dd
  • • 2 dd = €169 per dd
  • • +3 dd = €156 per dd

 

dagdeel = dd

Materiaalprijs

25,5€ per dag

Straffe verhalen hebben we allemaal wel. Maar wat maakt een straf verhaal nu eigenlijk een goed verhaal? Je hebt een begin, een midden en een einde.. Tot zo ver is alles wel duidelijk. Maar je kunt nog zo veel meer gebruiken om tot een sterk verhaal te komen. Spanningsopbouw, conflicten, climax om maar een paar dingen te noemen. Aristoteles of Bertolt Brecht, die ouwe knarren, hadden daar een heel helder beeld bij. Ingewikkeld? Welnee, super handig juist! We pluizen scènes uit, hakken verhalen in mootjes, bekijken hoe filmmakers of theatermakers dat doen/deden en vliegen er dan zelf in. Bedenken, uitproberen en vooral veel doen! Dat worden straffe kampvuurverhalen en oscarwaardige scènes!

Deze workshop is een onderdeel van het multidisciplinaire themapakket STEAM. Deze theaterworkshop kan zowel per dag geboekt worden, maar ook als meerdaagse reeks waarbij deze sessie met andere disciplines wordt gecombineerd zoals audiovisuele kunstbeeldende kunstdans en muziek.

De sessies worden aangepast aan de leeftijd.

Contacteer ons gerust voor meer info.

Deze workshop is een onderdeel van het multidisciplinaire themapakket STEAM. Deze theaterworkshop kan zowel per dag geboekt worden, maar ook als meerdaagse reeks waarbij deze sessie met andere disciplines wordt gecombineerd zoals audiovisuele kunst, beeldende kunst, dans en muziek.

De sessies worden aangepast aan de leeftijd.

 

STEAM Kunstlabo

Zij gingen je voor

De samenwerking met Mooss was er eentje dat ik niet snel zal vergeten. Ik kwam als danser/choreograaf terecht in een gekke bende van uiterst aangename creatievelingen. Bij Mooss delen ze vanuit enorme passie voor hun vak. Ik hoop deze lieve mensen snel opnieuw te mogen omarmen.

Lore BorremansArtistic Director Amok

Wat ik zo fijn vind bij Mooss is dat het vooral gaat om het creatieve proces zonder de kinderen onder druk te zetten om te presteren. Samen gaan we op ontdekking, een echt theateravontuur!

Trine Thielengastdocent

Als je geluk hebt vloeien werk en plezier soms in elkaar over…

Barbara Ericxgastdocent

De mooiste doelgroep om mee te werken zijn kinderen. Wanneer ik les geef, raak ik altijd weer geïnspireerd door hun enthousiasme, fantasie en onbevangenheid.

Marjolein Verhoevengastdocent
Marjon

Tijdens workshops probeer ik vooral mijn goesting en plezier voor kunst door te geven.

Marjon Vanheckegastdocent

Muziek geneest wonden. (...) Kunst geneest wonden. Met name de liefde heelt wonden!’ is een citaat van de Duitse schrijver Günter Grass. Ook ik geloof hier sterk in. Het is steeds leuk om te zien hoe kinderen, jongeren of volwassenen open bloeien tijdens de beeldende activiteiten van Mooss. Daar doe ik het voor.

Sarah Zollmarschgastdocent beeld